شغل درآمد زا,
درآمد شغل عکاسی,
پر درآمد ترین شغلها,
گیاهان دارویی پر درآمد,
انواع مشاغل پر درآمد,
یک کار پر درآمد,
حرفه کاربردی و پر درآمد,
کسب و کار پر درآمد,
6) کارمندان فناورى اطلاعات:
مجریان برنامه ها، اطلاعات، شبکه و تکنولوژى از جمله کارمندان پردرآمد جامعه محسوب مى شوند زیرا به نظر مى رسد که نه تنها نیاز جامعه به این قشر کمتر نمى شود بلکه هر روز بر میزان نیاز جوامع به چنین گروه هایى افزوده خواهد شد. این حرفه از دهه 90 اهمیت فوق العاده اى پیدا کرده و از آن به بعد بر اهمیت آن افزوده شده است. خوشبختانه بر سر این کار مانند مشاغل دیگر رقابت چندانى مشاهده نمى شود. علیرغم اینکه میانگین درآمد آنها 103400 دلار است اما بسیارى از افراد هیچ علاقه اى به سپرى کردن روز خود در یک اتاقک کسل کننده ندارند.
7) کارگران صنعتى:
این افراد با سپرى کردن 12 ساعت از شبانه روز در مشاغل صنعتى حقوقى در حدود 46867 دلار دیافت مى کنند. محیط کارى آنها نسبت به مشاغل قبل کاملاً متفاوت است. آنها باید در محیطى شلوغ فعالیت کنند که برقرارى ارتباطشان تنها از طریق حرکت و نشانه هاى دست امکان پذیر است. هواى تنفسى آنها پر از مواد سمى و شیمیایى و کارشان بسیار پرخطر است. اما پس از مدتى که تجربه کافى را کسب کنند مى توانند با تغییر منصب خود به «ناظر» حقوق خود را به 100000 دلار نیز برسانند.
8) خلبانان سمپاش:
اکثر افرادى که مدرک خلبانى خود را مى گیرند قصد دارند به رؤیاى پرواز کردن انسان تحقق بخشند. آنها دوست دارند در ارتفاع بلند به پرواز پرداخته و از نزدیک آسمان و ابرها را لمس کنند اما این خلبانان حرفه اى متفاوت دارند. برخلاف آنهایى که همیشه در ارتفاع هستند این خلبانان باید ارتفاع خود را در فاصله اى نزدیک زمین و مزارع حفظ و با سمپاشى و آفت کشى به حفظ صنعت کشاورزى کمک کنند. میانگین درآمد این قشر در هر سال 80000 دلار برآورد شده است.